Δημιουργουμε αυθεντικες εμπειριες

Ξενοδοχεία στην Χαλκιδική


Γνωρίστε την πανέμορφη Σιθωνία, ανακαλύψτε άγνωστες παραδεισένιες γωνιές της Χαλκιδικής, επιλέξτε τη διαμονή που επιθυμείτε και προσαρμόστε τις διακοπές σας στις απαιτήσεις σας, χωρίς περιορισμούς, διαλέγοντας ένα από τα πέντε ξενοδοχεία του Ομίλου Acrotel.

Ζήστε στην πέντε αστέρων πολυτέλεια του Athena Pallas Resort. Βιώστε μια αυθεντική εμπειρία ελευθερίας στο παραδεισένιο φυσικό περιβάλλον του Elea Village. Απολαύστε την άμεση επαφή με τη θάλασσα στο Lily Ann Beach. Κρατείστε υπέροχες οικογενειακές αναμνήσεις από το Lily Ann Village. Χαρείτε μοναδικές στιγμές αυτονομίας, ιδιωτικότητας και ξενοιασιάς στο Athena Villas.

Αφεθείτε στα ειδικευμένα προγράμματα ομορφιάς και αναζωογόνησης που προσφέρονται στο σύγχρονο wellness Center. Ενημερωθείτε για τα ολοκληρωμένα γαμήλια προγράμματα με προτάσεις για το bachelor party, την τελετή, τη δεξίωση και έναν αξέχαστο μήνα του μέλιτος που συνθέτουν μια αξέχαστη εμπειρία που θα γίνει μια ξεχωριστή ανάμνηση. Πληροφορηθείτε για τους μοντέρνους συνεδριακούς χώρους και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας για τη διοργάνωση συνεδρίων, θεματικών ημερίδων παρουσιάσεων και εκθέσεων.

Κι αν είστε οπαδός των σπορ και της δράσης ξεναγηθείτε στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας και μάθετε για τις υπαίθριες δραστηριότητες όπως ιππασία, mountain bike, jeep safari, καταδύσεις και εκδρομές σε ένα ασύγκριτο φυσικό περιβάλλον. Γιατί στη Σιθωνία οι διακοπές – και όχι μόνο- έχουν την υπογραφή και τη σφραγίδα του Ομίλου Acrotel.

Acrotel Group
AcrotelGroupIm2