Τοποθεσία

Acrotel Athena Pallas

Το Acrotel Athena Pallas, η «ναυαρχίδα» το Ομίλου Acrotel αποτελεί μια εμπειρία μύησης του επισκέπτη στη μαγεία του τοπίου και παράλληλα έναν ύμνο στο σύγχρονο ευ ζην. Συνδυάζει την ονειρική θέα στο καταπράσινο τοπίο της Σιθωνίας και στα καταγάλανα- κρυστάλλινα νερά του Τορωναίου Κόλπου, με την πολυτελή διαμονή, τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της φημισμένης ελληνικής φιλοξενίας.

Μείνετε σε εμας

Ιδανική επιλογή για ζευγάρια, παρέες και οικογένειες. Το Acrotel Athena Pallas καλωσορίζει τους επισκέπτες με μοντέρνα, άνετα και κομψά δωμάτια, καθώς και σουίτες. Στο ξενοδοχείο έχουν την τιμητική τους οι μικροί μας φίλοι, καθώς το mini club, η παιδική χαρά και οι δημιουργικές δραστηριότητες που παρέχουμε, προσφέρουν στιγμές ξέγνοιαστης χαράς.

Το Spa προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, τρεις πισίνες (η μία είναι εσωτερική και θερμαινόμενη), έξι εστιατόρια και τρία σνακ μπαρ, υπόσχονται αξέχαστες στιγμές απόλαυση.

Αυθεντική φιλοξενία στη φύση

Στην Ακτή Ελιάς, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, το ήσυχο περιβάλλον σε αρμονία με την πλούσια φύση και το γαλάζιο της θάλασσας, δεσπόζει το Acrotel Athena Pallas, περιμένοντας να σας προσφέρει την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Το Acrotel Athena Pallas, η «εμβληματική» του Ομίλου Acrotel μυεί τον επισκέπτη στη μαγεία του τοπίου και ταυτόχρονα έναν ύμνο στη σύγχρονη ευημερία. Το συνδυάζει την ονειρική θέα στο καταπράσινο τοπίο της Σιθωνίας και τα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά του Τορωναίου κόλπου, με την πολυτελή διαμονή, μένοντας πιστή στις αρχές της περίφημης ελληνικής φιλοξενίας.

Σημεία Ενδιαφέροντος