Η μαγεια της Χαλκιδικης σε ενα Resort

Το Athena Residence στην Χαλκιδική


Σιθωνία … η πιο όμορφη της Χαλκιδικής! Βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα, με περίπου 100 παραλίες, οι περισσότεροι από τις οποίες έχουν τέλεια λευκή άμμο και μερικά από τα καθαρότερα νερά του κόσμου. Η Σιθωνία είναι ένας προορισμός που θα σας παρασύρει!

Ατελείωτα μαγευτικά τοπία, γραφικά λιμανάκια, υπέροχες χρυσές παραλίες, κολπίσκους δίπλα σε ελαιώνες, καταπράσινα λιβάδια και δάση, γαλήνια ψαροχώρια και εκπληκτική αρχιτεκτονική σπιτιών και εκκλησιών. Μόνο στη Σιθωνία μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες αμμώδεις παραλίες με τον τέλειο συνδυασμό πράσινου και μπλε, καθώς με ένα απλό φύσημα του ανέμου τα πεύκα συναντούν τα κύματα.

Το Athena Residence βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Athena Pallas, στην ακτή Ελιάς, στην καταπράσινη και μαγευτική Σιθωνία της Χαλκιδικής, σε ένα γαλήνιο και πανέμορφο μέρος, δίπλα στα πευκοδάση και τις καταγάλανες θάλασσες, σε πλήρη αρμονία με τη φύση, έτοιμο να σου προσφέρει τη ζεστασιά της ελληνικής φιλοξενίας. Η κοντινή του απόσταση από τη Νικήτη (9 χλμ) και τον Μαρμαρά (11 χλμ), όπου μπορείτε να μεταφερθείτε και με το λεωφορειάκι του ξενοδοχείου, σας δίνει τη πολλές επιλογές αναψυχής.