ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ;

Οφέλη απευθείας κράτησης


Μάθετε γιατί πολλοί από τους επισκέπτες μας επιλέγουν να κάνουν απευθείας κράτηση στο site μας, και όχι από κάπου αλλού.

Πρόγραμμα πιστότητας για τακτικούς επισκέπτες

Μια κράτηση απευθείας στο ξενοδοχείο, σας δίνει πρόσβαση στο πρόγραμμα πιστότητας τακτικών πελατών. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι ουσιαστικά ο τρόπος μας για να πούμε Ευχαριστώ που επιλέξατε ένα από τα ξενοδοχεία μας. Είναι ο τρόπος μας για να σας ανταμείψουμε για την προτίμηση και την πιστότητα σας. Απολαύστε λοιπόν αποκλειστικά προνόμια και αναγνώριση, κερδίζοντας το μέγιστο από τις διακοπές σας.

Athena Pallas

Δωρεάν internet υψηλής ταχύτητας

Κλείστε τις διακοπές σας στη Χαλκιδική, απευθείας στη σελίδα μας και απολαύστε δωρεάν ασύρματο internet υψηλής ταχύτητας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Privacy Policy

Εξατομικεύστε τη διαμονή σας

Εμπλουτίστε τις διακοπές σας εξατομικεύοντας τη διαμονή σας στα ξενοδοχεία μας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολλά επιπλέον πακέτα ή υπηρεσίες που προσφέρουμε και να τα προσθέσετε στην κράτησή σας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με το τμήμα κρατήσεων για οποιαδήποτε ιδιαίτερη επιθυμία που αφορά τη διαμονή σας. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να κανονίσουμε τα πάντα για εσάς ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην ξεκούρασή σας.

Acrotel - By the Pool

Δυνατότητα για late check out

Με κάθε απευθείας κράτηση μέσω του site μας αποκτάτε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από την επιλογή για late check-out. Είτε το αεροπλάνο σας φεύγει αργά μέσα στη μέρα, είτε απλά θέλετε να μείνετε κοντά μας λίγο ακόμα και να απολαύσετε το τελευταίο σας μπάνιο εμείς θα φροντίσουμε για εσάς. Είτε μπορείτε εάν υπάρχει διαθεσιμότητα να αφήσετε το δωμάτιο μια ώρα αργότερα, διαφορετικά εάν χρειάζεστε παραπάνω χρόνο, μπορούμε να φυλάξουμε τις βαλίτσες σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Acrotel Special Offers

Δωρεάν ένα μπουκάλι νερό, φρούτα και κρασί στο δωμάτιό σας

Το καλοκαίρι στη Ελλάδα μπορεί να είναι αρκετά ζεστό, γι’ αυτό και σας προσφέρουμε στο δωμάτιο σας κατά την άφιξη, ένα μπουκάλι νερό, φρούτα και κρασί ώστε να διατηρείστε δροσεροί.

LilyAnn Beach - Dining

Διαθεσιμότητα σε όλους τους τύπους δωματίων

Ανακαλύψτε μια μεγάλη γκάμα επιλογών για την διαμονή σας όταν κάνετε κράτηση απευθείας με τον όμιλο της Acrotel Hotels & Resorts. Στη σελίδα μας υπάρχουν διαθέσιμοι προς κράτηση όλοι οι τύποι δωματίων του ξενοδοχείου, κάτι που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Επιλέξτε το ιδανικό για εσάς καθώς και τις αντίστοιχες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Executive Suite Armonia

Άμεση κράτηση με e-mail επιβεβαίωσης

Το σύστημα κρατήσεων στη σελίδα μας είναι συγχρονισμένο με το πρόγραμμα κρατήσεων μας, πράγμα που σημαίνει ότι κάνοντας απευθείας κράτηση μέσω του site μας βλέπετε την πραγματική διαθεσιμότητα ανά πάσα στιγμή καθώς επίσης και η κράτηση σας επιβεβαιώνεται άμεσα με e-mail.

Reception icon