Γευστικές Εμπερίες

Ελάτε μαζί μας σε μια γαστρονομική περιπέτεια

Δοκιμάστε τα καλύτερα της τοπικής γαστρονομίας, όχι με ένα απλό γεύμα αλλά διαδραστικά! Προετοιμάστε οι ίδιοι το γεύμα σας, απολαύστε μαθήματα μαγειρικής και γευσιγνωσία κρασιού, γνωρίστε και γευτείτε την Ιστορία της Ελληνικής γαστρονομίας, και πολλά άλλα.

Cook & Eat 1939

Μαθήματα Παραδοσιακής Ελληνικής Κουζίνας
Προετοιμάστε το γεύμα σας με οδηγό ελληνικές παραδοσιακές συνταγές ( κυρίως του 19ου αιώνα ) και με την καθοδήγηση έμπειρων μαγειρισσών. Διαλέξτε την συνταγή που σας εμπνέει, επιλέξτε τις πρώτες ύλες ανάλογα με τις διατροφικές σας προτιμήσεις και απολαύστε ένα «σπιτικό» αυθεντικό γεύμα στην όμορφη γωνιά του Cook & Eat.

*Η προ-κράτηση είναι απαραίτητη.

Μικροί Chef

Κάντε ένα δώρο στα παιδιά σας, επιλέγοντας αυτήν την πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα δραστηριότητα και αφήστε τους μικρούς «σεφ» να δημιουργήσουν, ετοιμάζοντας λιχουδιές για τους εαυτούς τους, χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά. Με οδηγό ελληνικές παραδοσιακές συνταγές και με την καθοδήγηση πολύπειρων μαγειρισσών, επιλέγουν τις πρώτες ύλες, τις επεξεργάζονται, και ανάλογα με τις διατροφικές προτιμήσεις τους φτιάχνουν το γεύμα τους.

Γευσιγνωσία Οίνου

Στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής, υπάρχουν αρκετά γνωστά οινοποιεία, τα οποία λόγω του μικροκλίματος της περιοχής, έχουν ιδιαίτερα προϊόντα να παρουσιάσουν. Εάν είστε λάτρης του κρασιού, μπορείτε είτε να συμμετάσχετε σε κάποια από τις οργανωμένες ξεναγήσεις και γευσιγνωσίας, είτε να κανονίσουμε για εσάς μια ιδιωτική, σε κάποιο από αυτά.

*Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας