Τοπικά Προϊόντα

Αφήστε τη γεύση να σας σας το επιβεβαιώσει!

Κύριο μέλημά μας είναι να σας παρέχουμε Ελληνικές, υγιεινές και θρεπτικές επιλογές σε όλα τα σημεία εστίασης του ομίλου μας. Η ποιότητα και η αυθεντικότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούμε είναι αδιαπραγμάτευτα χαρακτηριστικά.

Ελληνικό Πρωινό

Το Ελληνικό Πρωινό προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από πιστοποιημένα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, γνωστά σε όλο τον κόσμο για τις ευεργετικές τους ιδιότητες και τη θρεπτική τους αξία. Γνήσιο θρεπτικό γιαούρτι, παξιμάδια και φρεσκοψημένο ψωμί, μέλι εξαιρετικής ποιότητας, ελιές, φρέσκα φρούτα και βιολογικά αυγά γίνονται η βάση πάνω στην οποία η κάθε περιοχή της Ελλάδας χτίζει τη δική της προϊοντική ταυτότητα προσκαλώντας μας σε μια πραγματική γευστική γιορτή

Καθώς διαθέτουμε πιστοποίηση Ελληνικού πρωινού, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα στους πρωινούς μπουφέδες όλων των ξενοδοχείων μας. Ανακαλύψτε τοπικές σπεσιαλιτέ, δοκιμάστε σπιτικές συνταγές και επιλέξτε τις ελληνικές υπερτροφές που αποτελούν καθημερινότητα για τους ανθρώπους της ελληνικής υπαίθρου. Μπουγάτσα, κουλούρι Θεσσαλονίκης, μακεδονίτικες πίτες, ελιές, μέλι είναι μερικά από τα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την μέρα σας.

Τοπικά Προϊόντα

Η Βόρεια Ελλάδα, όπως και όλη η Ελλάδα, έχει πλούσια γαστρονομική κληρονομιά που προέρχεται από την γη της και τον αγροτικό πλούτο. Άριστης ποιότητας κι εξαιρετικής γεύσης ελληνικά, αγροτικά προϊόντα, αποτελούν την βάση της ελληνικής κουζίνας, πυλώνα της μεσογειακής διατροφής.
Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούμε και εμείς, με ιδιαίτερη έμφαση στα προϊόντα της Χαλκιδικής και της Κοζάνης. Ελιές μέλι ελαιόλαδο, κρασί και τσίπουρο Χαλκιδικής, γαλακτομικά προϊόντα, βότανα, μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού Χαλκιδική και Κοζάνης, ξακουστά και περιζήτητα στο τραπέζι σας!