Πρωτόκολλα ασφαλούς διαμονής στα ξενοδοχεία ACROTEL


Παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα https://travel.gov.gr/#/ και συμπληρώστε τα στοιχεία σας 24 ώρες πριν ταξιδέψετε για την Ελλάδα.

Σημαντική πληροφορία:

Η είσοδος στην Ελλάδα από το συνοριοφυλάκιο του Προμαχώνα επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι οι ταξιδιώτες που εισέρχονται στη χώρα:

1) έχουν υποβληθεί υποχρεωτικά σε τεστ για τον κορωνοϊό έως 72 ώρες πριν και να είναι αρνητικό.

2) έχουν διάγνωση στα Αγγλικά, η οποία περιλαμβάνει το όνομα και τον αριθμό διαβατηρίου ή της ταυτότητας κάθε ατόμου.

Σημειώνεται ότι το ανακοινωθέν μέτρο δεν ισχύει για Έλληνες πολίτες που εισέρχονται στη χώρα μέσω του Προμαχώνα.

H εταιρεία μας ACROTEL HOTELS έχει αναπροσαρμόσει με βάση τα νέα υγειονομικά πρότυπα όλα τα ξενοδοχεία της με βάση την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων της.

CHECK IN
To Check In στο δωμάτιο σας, λόγω της ιδιαίτερης φροντίδας καθαρισμού θα πραγματοποιείται στις 16.00. Το Check Out μετατίθεται στις 11.00.

ΔΩΜΑΤΙΑ
Για δική σας υγειονομική ασφάλεια έχουμε αφαιρέσει όλα τα διακοσμητικά αντικείμενα απο τα δωμάτια (περιοδικά, στυλό, κουβερλί). Η καθαριότητα περιορίζεται μόνο στα απαραίτητα εκτός εάν εσείς επιθυμείτε κάτι διαφορετικό.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Η εταιρεία μας έχει πλέον ένα ειδικό άτομο «Covid-19 Ambassador» που είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση των υγειονομικών κανόνων σε όλα τα ξενοδοχεία της εταιρείας μας.

ΕΣΤΙΑΣΗ
Μια απο τις καλύτερες εμπειρίες στα ξενοδοχεία, είναι οι μπουφέδες των εστιατορίων. Τηρούμε όλους τους κανόνες υγειινής που μας έχει ορίσει η πολιτεία με επιπλέον μέτρα θερμομέτρησης των πελατών κατα την είσοδό τους.

ΠΙΣΙΝΕΣ
Όλες οι πισίνες μας καθαρίζονται και απολυμαίνονται βάση των κανόνων υγειινής. Οι ξαπλώστρες απολυμαίνονται μετά απο κάθε χρήση.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Η ιδιωτική μας παραλία μπροστά από το Athena Pallas & Athena Residence είναι μικρή και ιδιωτική, αλλά είναι μοναδικά όμορφη, και τα κρυστάλλινα νερά της είναι βραβευμένα με Γαλάζια Σημαία. Οι επισκέπτες μας είναι ευπρόσδεκτοι να την απολαύσουν.

Η ιδιωτική μας παραλία μπροστά από το Lily Ann Beach θα λειτουργεί κανονικά.

Κατεβάστε το επισυναπτόμενο αρχείο με πλήρεις οδηγίες.