Ιδανικη επιλογη για ζευγαρια και οικογενειες

Lily Ann Village Διαμονή


Τα οικογενειακά δωμάτια του Lily Ann Village συνδυάζουν αρμονικά το φιλικό περιβάλλον και την άνεση και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τέσσερα άτομα. Διαθέτουν δύο υπνοδωμάτια, κούνια για μικρά παιδιά, ένα καναπέ κρεβάτι, κλιματισμό, ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα.

Από το μπαλκόνι ή τη βεράντα τους μπορείτε να απολαύσετε το γαλάζιο του ουρανού και του Τορωναίου κόλπου, ενώ τα δωμάτια με το μπαλκόνι στον κήπο είναι ιδανικά για να μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους οι μικροί μας φίλοι.

Οικογενειακά δωμάτια

Τα οικογενειακά δωμάτια του Lily Ann Village συνδυάζουν αρμονικά το φιλικό περιβάλλον και την άνεση και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τέσσερα άτομα. Διαθέτουν δύο υπνοδωμάτια: ένα με διπλό κρεβάτι και… Read more »

Διπλό/μονό/καναπές-κρεβάτι
2-4 άτομα
28m2
Πισίνα ή κήπος

Superior δωμάτια

Τα Superior δωμάτια του Lily Ann Village Hotel συνδυάζουν αρμονικά το φιλικό περιβάλλον και την άνεση και μπορούν να φιλοξενήσουν έως και τέσσερα άτομα. Διαθέτουν διπλό κρεβάτι και καναπέ-κρεβάτι, κλιματισμό,… Read more »

Διπλό/μονό/καναπές-κρεβάτι
2-4 άτομα
20-25m2
Πισίνα ή κήπος

Δίκλινα δωμάτια

Τα δίκλινα δωμάτια του Lily Ann Village Hotel συνδυάζουν αρμονικά το φιλικό περιβάλλον και την άνεση και μπορούν να φιλοξενήσουν έως τρία άτομα και είναι κατάλληλα για ένα ζευγάρι με… Read more »

Διπλό
2-3
22m2
Πισίνα ή κήπο