Εγγύηση καλύτερης τιμής Κάντε κράτηση
Οι ειδικοι στις διακοπες

Ξενοδοχεία στην Χαλκιδική


Γνωρίστε την πανέμορφη Σιθωνία, ανακαλύψτε άγνωστες παραδεισένιες γωνιές της Χαλκιδικής, επιλέξτε τη διαμονή που επιθυμείτε και προσαρμόστε τις διακοπές στις απαιτήσεις σας, χωρίς περιορισμούς, διαλέγοντας ένα από τα πέντε ξενοδοχεία του Ομίλου Acrotel.

Acrotel---Athena-Pallas-Village-Resort

Athena Pallas Village

Ποτέ άλλοτε η πολυτέλεια, η κομψότητα και οι σύγχρονες ανέσεις δεν συνυπήρξαν τόσο αρμονικά με το μαγευτικό τοπίο της Σιθωνίας. Ζήστε τη δική σας φαντασίωση στο Athena Pallas Village Resort, τη «ναυαρχίδα» το Ομίλου Acrotel !

Τοποθεσία Ακτή Ελιάς, Νικήτη
Elea Village Halkidiki

Elea Village

Αρμονικά ενταγμένο σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον προσφέρει άμεση οπτική επαφή με το απέραντο γαλάζιο «αναπνέει» τη φρεσκάδα της θαλασσινής αύρας και ενσωματώνει , μοντέρνα άνεση και καλαισθησία.

Τοποθεσία Ακτή Ελιάς, Νικήτη
Lily Ann Beach Halkidiki

Lily Ann Beach Hotel

Το Lily Ann Beach, βρίσκεται στην πανέμορφη παραλία της Ελιά στη Σιθωνία Χαλκιδικής και αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση διακοπών με τη σφραγίδα εγγύησης του Ομίλου Acrotel.

Τοποθεσία Ακτή Ελιάς, Νικήτη
Lily Ann Village Halkidiki

Lily Ann Village

Το Lily Ann Village Hotel έρχεται να εμπλουτίσει τις επιλογές διαμονής σας και να σας χαρίσει ανεπανάληπτες διακοπές δίπλα στη θάλασσα στη μαγευτική Σιθωνία, της Χαλκιδικής.

Τοποθεσία Ακτή Ελιάς, Νικήτη
Athena Villas Halkidiki

Athena Villas


Το Athena Villas Apartments δημιουργήθηκε με τη φιλοσοφία να προσφέρει αυθεντικές εμπειρίες πολυτελούς διαμονής, πλήρη αυτονομία και ανεκτίμητες στιγμές ιδιωτικότητας σε επισκέπτες που επιζητούν το καλύτερο για τις διακοπές τους.

Τοποθεσία Ακτή Ελιάς, Νικήτη

Αποκλειστικά Οφέλη

Πραγματοποιήστε την κράτησή σας απευθείας από την ιστοσελίδα μας και απολαύστε αποκλειστικές προσφορές και οφέλη.

Ειδικές Προσφορές

Ειδικά σχεδιασμένες προσφορές για μια αξέχαστη εμπειρία και ονειρεμένες διακοπές .


Ζήστε στην πέντε αστέρων πολυτέλεια του Athena Pallas Village Resort. Βιώστε μια αυθεντική εμπειρία ελευθερίας στο παραδεισένιο φυσικό περιβάλλον του Elea Village. Απολαύστε την άμεση επαφή με τη θάλασσα στο Lily Ann Beach. Κρατείστε υπέροχες οικογενειακές αναμνήσεις από το Lily Ann Village. Χαρείτε μοναδικές στιγμές αυτονομίας, ιδιωτικότητας και ξενοιασιάς στο Athena Villas.